Blog

Egy esküvő megszervezésének költsége nagyon széles skálán mozog, és ha nem figyelünk oda csak úgy repkedhetnek a bankjegyek a markunkból. Mivel az esküvőnek sok olyan részlete van, amin jelentős összeget lehet spórolni, ezért mi szeretnénk néhány tippet adni, hogy hogyan tudjátok a meghívóval járó kiadásokat csökkenteni. Fontos még az elején végiggondolni, hogy nem csak magának […]

Esküvői listák

Az esküvőtök megszervezése számos kihívást tartogat számotokra, és könnyű elveszni a teendők rengetegében. Ezekkel a listákkal megpróbálunk nektek segíteni az előkészületek tervezésében, amit soha nem lehet túl korán elkezdeni.

szertartásvezető
A
szertartásvezető
előnyei

A megfelelő szertartásvezetőt megtalálva házasodhatunk egy hőlégballon kosarában, egy kilátón vagy egy hegy tetején is. Választhatjuk, hogy a csillagok pislákoló fényében esküdünk egymásnak örök hűséget vagy délben a tengerpart forró homokján mezítláb.

Házasságkötések grafikonja

30 éve nem kötöttek még ennyi házasságot Magyarországon, mint 2020-ban. A lendületet ugyan megtörte, elvenni azonban nem tudta a magyarok házasodási kedvét még a koronavírus sem. Az emberek bizakodnak, 2021-ben pedig sokan már a lagzijukat tervezgetik.

sétáló szerelmes pár
Inspiráló
romantikus
idézetek

Ezek a romantikus idézetek, melyek a szerelemről és a házasságról szólnak, szuperül használhatók az esküvőtökhöz, az esküvői beszédektől és felolvasásoktól kezdve akár a feliratokig, dekorációig, meghívókig is.

esküvői meghívó szöveg
A tökéletes
szövegezés
titkai

Készítsetek tökéletes szövegezést ezzel az egyszerű útmutatóval! Ha már kiválasztottátok az esküvőtök stílusát és hozzá a meghívó designt, következik az esküvői meghívó szövegének összeállítása…